Pogoji Poslovanja

INFORMACIJE O CENAH

Vse cene na spletni strani www.hempmedico.si so navedene v evrih (€). Cene so redne in/ali akcijske s popusti, če gre za slednje, je to jasno označeno. Zaradi narave poslovanja se lahko cene pogosto in hitro spreminjajo, zato si pridržujemo pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila. Cene izdelkov na naši spletni strani so na voljo do odprodaje zalog.
Pridržujemo si možnost napak pri cenah izdelkov oz. tehničnih specifikacijah. Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje in da je star vsaj 18 let.

PLAČILNI POGOJI

V spletni trgovini www.hempmedico.si lahko trenutno plačate na naslednje načine:
– po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino;
– po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam odpremimo plačano blago

DOSTAVA BLAGA

Podjetje PROJECT NATURE, trgovina in storitve d.o.o., naročila obdela še isti dan, pošlje pa še isti ali naslednji dan. Če naročenega blaga ni na zalogi, Vas obvestimo in se osebno dogovorimo o predvidenem dobavnem roku.
Če naročilo ni mogoče realizirati pod navedenimi pogoji, si prodajalna www.hempmedico.si pridržuje pravico, da zavrne Vaše naročilo.
Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije. Pri vseh načinih plačila je cena pošiljanja 3,90€ (nad 40€ brezplačna), razen izrednih situacijah, ki imajo jasno navedeno drugačno ceno poštnine.

ODSTOP OD NAKUPA

V skladu s 43.č čl. ZVPot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43.č členu nima, mora biti to izrecno navedeno.
Pri oddaji pošiljke je pomembno, da kupec na Pošti Slovenije pridobi Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke). Kupnina bo iz strani podjetja, takoj po prejemu artikla, vrnjena na vaš transakcijski račun, zato se artikel vrne brez odkupnine.

REKLAMACIJA

V primeru, da naročnik prejme izdelek, katerega pravilnosti in delovanje so vprašljive, ga lahko takoj reklamira. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec. Če zamenjava ne bo mogoča, vam bo prodajalec vrnil denar.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.
 
Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je pogodbo sklenil. Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda.
 
Artikel, ki ga kupec vrača, mora ob vračilu imeti priložene vse morebitne dodatke:
Če napaka ni sporna, mora podjetje čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora podjetje v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.
 
Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri :
a. zamenjavo blaga (v primeru, da je na zalogi v podjetju Project Nature d.o.o.)
b. vračilo dela plačanega zneska v sorazmerju z velikostjo napake
c. odpravo napake na blaga
d. vračilo plačanega zneska
V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med samo dostavo, je potrebno izvršiti reklamacijo pri Pošti Slovenije in nas o reklamaciji obvestiti.

VRAČILO BLAGA

Če je blago že dostavljeno na naslov, ima kupec pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga odstopi od kupoprodajne pogodbe. Pri odstopu nas morate predhodno obvestiti na objavljen email naslov ali telefonsko številko.
Po predhodnem pisnem sporočilu mora biti blago s kopijo računa dostavljeno ali odposlano v 15 dneh na sedež podjetja. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži. Paketni izdelki morajo biti vrnjeni po pošti kot paketna pošiljka ali pisemska pošiljka. Stroške vračila kupec krije sam.
Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dobave) najpozneje v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga na transakcijski račun kupca, če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in Pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago vrnil v zakonskem roku.
Pravica do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalnih etiket ali je bilo poškodovano pri nepravilni uporabi, razen če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

PODJETJE

PROJECT NATURE, trgovina in storitve d.o.o.
Žitna ulica 12, 2000 Maribor
Matična št.: 7228422000
Identifikacijska številka za DDV: 77161645
Davčni zavezanec: DA
TRR: IBAN SI56 0510 0801 5724 371 (ABANKA d.d.)  


POLITIKA ZASEBNOSTI

Del teh Pogojev poslovanja je tudi Politika varnosti osebnih podatkov, ki je dostopna TUKAJ

PROMOCIJSKE KODE

V sklopu promocijskih akcij je mogoče, da ponudnik kupcu/obiskovalcu pošlje promocijsko kodo. Datum veljavnosti in namen promocijske kode bo ponudnik jasno razčlenil. V primeru nejasnoti glede koriščenja promocijske kode, lahko kupec/obiskovalec pošlje e-sporočilo z zastavljenim vprašanjem na e-naslov: info@lhempmedico.si. Popusti se med seboj ne seštevajo. Za en nakup je možno unovčiti le eno kodo s popustom.

KOMUNIKACIJSKI KANALI

·        jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
·        pošiljatelj bo jasno imenovan,
·        različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
·        jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
·        željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

PRAVNO OBVESTILO

V prodajalni www.hempmedico.si so vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

OBVEŠČANJE STRANK (E-NOVICE)

S prijavo na e-novice, se uporabnik strinja, da ga ponudnik obvešča o novostih in akcijah. Ponudnik se zavezuje, da e-naslova uporabnika spletne strani, ne bo posredoval 3. osebi ali e-naslov kako drugače zlorabil. Ponudnik uporabniku omogoči, da se kadarkoli odjavi o e-novic spletne trgovine HempMedico.si.
Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

POTREBUJETE SVETOVANJE

ZAUPAJTE NAM SVOJO TELEFONSKO ŠTEVILKO ALI E-POŠTNI NASLOV, in naši svetovalci vam bodo odgovorili na vaša vprašanja v najkrajšem možnem času.

*Vaša telefonska številka oziroma e-mail naslov sta pri nas varna. Spoštujemo zasebnost in ne smetimo. Kadar koli se lahko odjavite od prejamanja e-novic

Tel.Št. ali E-naslov

Vaša vprašanja

Uspešno ste poslali

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in prejmite koristne informacije, ki jih morate vedeti o konoplji in CBD-ju.

*Vaš email naslov je pri nas varen. Spoštujemo zasebnost in ne smetimo. Kadar koli se lahko odjavite od prejamanja e-novic

E-naslov

Uspešno ste se prijavili

Objave v medijih: